Levering met één werkdag
Hoge hechtwaarde
Onderhoudsvrij
Laag gezondheidsrisico
Levering vanaf fabriek

Startpakket

Ken je onze producten nog niet? Dan adviseren we je gebruik te maken van ons startpakket

Inhoud
22,1 liter Spuitlijm Drukvat
Spray Gun Eco
Spuit Slang 5000mm

Ga eenvoudig van start

Vragen?

Wij staan je graag te woord voor al je vragen

Verzend
je vraag

Contactlijm bestellen? Spuitlijmconcurrent is zeer voordelig!


Koop online snel en voordelig je contactlijm. Je kan bij ons 22 liter drukvaten voor grote oppervlaktes en handige spuitbussen voor kleine oppervlaktes aanschaffen. Veel professionele lijm gebruikers gebruiken het drukvat systeem en/of spuitbussen en profiteren elke dag van de vele voordelen van dit unieke drukvat systeem, zoals bijvoorbeeld direct kunnen spuiten, nooit meer schoonmaken, zeer nauwkeurig spuiten, zeer hoge hechtwaarde en de lage kostprijs. Door geheel België en Nederland leveren wij al 7 jaar drukvaten en spuitbussen met 1 werkdag. Voor elke toepassing hebben wij de juiste lijm kwaliteit. Via onze startpakket aanbieding begin je direct voordelig met lijm spuiten.


de contactlijm voor professional

Bij spuitlijmconcurrent heeft u de volgende voordelen:

  • Contactlijm in voordelige 22L drukvaten en spuitbussen
  • Zeer hoge hechtwaarde, geen lijm afval
  • Voordelige start pakketten om te beginnen
  • Voor o.a. plaatverlijming, stoffering en bouw
  • tot 100ºC hittebestendig
  • Geen onderhoud en lijm afval
  • Aflevering met 1 werkdag in NL en BE

Hoe start je met contactlijm spuiten uit een drukvat?


Je sluit het spuit pistool aan op de spuitslang, met een bako goed vast draaien. Er mag geen speling meer in de aansluitingen zitten, hierdoor kan er geen lijm lekken. Daarna sluit je de spuit slang met de bako aan op de fitting van de drukvat kraan. Als alles goed is vast gedraaid kan je de kraan van het drukvat rustig open draaien. Hierdoor vult de spuit slang zich met lijm. De kraan van het drukvat laat je altijd openstaan, hierdoor hard de slang niet uit. Je kan nu direct spuiten.


Je hebt geen lijm afval bij het gebruik van een drukvat of spuitbus


Door het werken met een handige 500ml spuitbus of zeer voordelig 22 liter drukvat systeem profiteer je voor de volle 100% van al je lijm. Tot de laatste druppel is de lijm te gebruiken. Je hebt geen lijm afval zoals in een lijm blik, deze lijm hard uiteindelijk uit. In de spuitbussen en drukvaten die wij leveren blijft de lijm officieel 1 jaar lang houdbaar. Kortom zeer efficiënt om met deze producten je lijm werkzaamheden uit te voeren. Zowel voor de kleine klusser als de grote professionele verwerker hebben wij een contactlijm. Voor iedere gebruiker hebben wij de juiste kwaliteit en geven wij dezelfde voordelen.


Online je contactlijm bestellen is de toekomst!


Als professionele lijm gebruiker wil je werken met een contactlijm systeem dat je kunt vertrouwen, wat financieel interessant is en snel leverbaar is. Daarnaast wil je snel een antwoord op je vragen van een betrouwbare leverancier. Je kan bij ons direct op de homepage je producten en accessoires bestellen, waarbij de prijzen direct zichtbaar zijn. Als je voor 15:00 uur bestelt dan wordt je bestelling de volgende werkdag al afgeleverd. Vragen betreffende je bestelling of product kan je per mail sturen. Je krijgt altijd direct een antwoord per mail terug. Als spuitbus en drukvat specialist staan we altijd voor je klaar en kan je vertrouwen op een zeer goede kwaliteit lijm en een goede verzorgde levering.


Voor al je grote projecten en kleine klussen gebruik je contactlijm.


Dit ideale drukvat systeem wordt gebruikt door grote verwerkers die elke dag lijm gebruiken zoals bijvoorbeeld interieurbouw bedrijven, dakdekkers, aannemers en isolatie bedrijven. Dit lijm systeem is mobiel en spuit met een zeer hoge nauwkeurigheid. Daarnaast is het lijm systeem onderhoudsvrij en geeft het geen lijm afval. Ook voor al je kleinere klussen zoals bijvoorbeeld meubelstoffering, woningstoffering en autobekleding is dit voordelige drukvat systeem ideaal. Altijd direct te gebruiken zonder overlast voor derden. Al onze spuitbussen en drukvaten worden geleverd in een kwaliteit met een laag gezondheidsrisico, NC kwaliteit. Kortom voor elke professionele gebruiker is er een juiste contactlijm kwaliteit


Hoe verwissel ik een contactlijm drukvat?


Als de lijm begint te sputteren dan is je drukvat bijna leeg. Sluit de kraan en spuit de slang leeg, hierna ontkoppel je de spuit slang van de drukvat kraan. Je spuit set kan je direct aansluiten met een bako op een nieuw drukvat en de kraan hiervan direct opendraaien. Je kan direct doorgaan met je werkzaamheden. Kortom zo eenvoudig is het om een drukvat te wisselen. Houdt altijd 1 drukvat op voorraad, zodat je nooit zonder lijm komt te zitten.

 
Spuitlijmconcurrent.nl | spuitbussen en drukvaten
Lijm in drukvaten en spuitbussen snel geleverd tegen de scherpste prijs.
Helderseweg 1E
1815AB Alkmaar
NEDERLAND
info@spuitlijmconcurrent.nl

Startpakket

Ken je onze producten nog niet? Dan adviseren we je gebruik te maken van ons startpakket

Inhoud
22,1 liter Spuitlijm Drukvat
Spray Gun Eco
Spuit Slang 5000mm

Ga eenvoudig van start

Vragen?

Wij staan je graag te woord voor al je vragen

Verzend
je vraag

Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% btw.

STERKE lijm, SNEL geleverd

Laag gezondheidsrisico Onderhoudsvrij Hoge hechtwaarde Levering met één werkdag
Algemene voorwaarden Sitemap SpuitlijmConcurrent BV